ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Βασικός σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του ασθενούς μας!

 by Ρενα Κωνσταντινιδου on Νικόλαος Φ. Ορφανός

Εξαιρετικος ανθρωπος, και επιστημων. Αισθανομαστε ασφαλεις οταν γνωριζουμε γιατρους σαν τον κ.Ορφανο. Η ηρεμια που μεταδιδει στον ασθενη οποιο και αν ειναι το προβλημα ειναι για μας μεγαλο μερος της θεραπειας.

Ειναι ο συνδυασμος του εξαιρετικου γιατρου και του εξαιρετικου ανθρωπου. Επι προσθετως ειναι και πολυ ωραια παρουσια!!! Ευχαριστουμε πολυ!

 by ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΟΥΣΑΚΗ on Νικόλαος Φ. Ορφανός

Είναι μεγάλη τύχη,να ανταμωνεις στα δύσκολα ένα τόσο καλο ΑΝΘΡΩΠΟ- ΓΙΑΤΡΟ!!!!!!!Έχει απόλυτα δίκιο η αδελφή μου,που τον εμπιστεύεται απόλυτα!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!!Με σεβασμό, εκτίμηση και ευγνωμοσύνη!!!!!Ανουσάκη Βαρβαρα

 by ΠΕΡΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ on Νικόλαος Φ. Ορφανός

Όταν ένας υπέροχος, ευγενής κ με λεπτότητα άνθρωπος "συναντά" την ιατρική, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό κ οπωσδήποτε χρήσιμο κ σημαντικό για την ανθρωπότητα κ την επιστημονική κοινότητα.

 by ΜΟΝΙΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ on Νικόλαος Φ. Ορφανός

Χρόνιο πρόβλημα υγείας με ταλαιπωρούσε και ο ιατρός κ. Νίκος Ορφανός με χειρουργική επέμβαση το θεράπευσε με μεγάλη επιτυχία. Σοβαρός, υπεύθυνος, γνώστης του αντικειμένου του, εμπνέει από τη πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη. Ιατρός με λαμπρό μέλλον.

 by Νεκτάριος Ανδριόπουλος on Νικόλαος Φ. Ορφανός

Δεν γνώριζα τον Νίκο Ορφανό μέχρι τη στιγμή που αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα υγείας λόγω καρκίνου. Η σύσταση από φίλο που τον ήξερε ήταν "Νεαρός σε ηλικία, αλλά πολύ καλός γιατρός". Είχε απόλυτο δίκιο.Ο Νίκος Ορφανός είναι εξαιρετικός επιστήμων. Ο γιατρός που πραγματικά μπορείς να εμπιστευθείς. Δίπλα στον ασθενή για την πορεία της υγείας του με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι επιτηδευμένα. Απόλυτα κατανοητός σε κάθε φάση της θεραπείας, με φιλική προσέγγιση, σου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας. Από την πρώτη στιγμή της επέμβασης προ διμήνου ήταν πάντα δίπλα μου, κάθε ώρα, έτοιμος να απαντήσει στις ερωτήσεις μου, να με προετοιμάσει για το επόμενο βήμα. Σας ευχαριστώ πολύ γιατρέ μου...

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Αφήστε κι εσείς την κριτική σας για τις υπηρεσίες μου!

 

 
Nikos Orfanos | Surgeon
Call Now Button