ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Θεσσαλονίκης και έκανα την ειδικότητά μου στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”, όπου είχα την τύχη να συμμετάσχω σε περισσότερες από χίλιες τριακόσιες χειρουργικές επεμβάσεις, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα της γενικής χειρουργικής

Παράλληλα με την εξειδίκευση έκανα και τη διδακτορική μου διατριβή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πολλές πρωτότυπες μελέτες μου έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Σήμερα εργάζομαι ως ιδιώτης χειρουργός και συνεργάζομαι με ιδιωτικές κλινικές υψηλού κύρους.

Με την έμπειρη μου χειρουργική ομάδα θεραπεύουμε τα πραγματικά προβλήματα των ασθενών με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, φέρνοντας εις πέρας συχνά δύσκολες και πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις με απόλυτη επιτυχία.

Η μετεκπαίδευση μου είναι συνεχής και έχει μεταξύ άλλων περιλάβει την ογκολογική χειρουργική του μαστού, τεχνικές ελάχιστα επεμβατικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής, πλαστική χειρουργική, τραυματιολογία, χρήση υπερηχογραφίας στη χειρουργική σε αναγνωρισμένα κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σκοπός μου είναι να εφαρμόζω τα πιο σύγχρονα “evidence-based” πρωτόκολλα και να φέρνω στον ασθενή μου την τρέχουσα παγκόσμια ιατρική πρακτική.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το βιογραφικό μου

 

 
Nikos Orfanos | Surgeon
Call Now Button